Tarjoukset

Tästä löydät tietoa voimassa olevista erikoistarjouksistamme. Seuraamalla tarjouksia säännöllisesti säästät autosi korjaus- ja huoltokuluissa! Kuvaa klikkaamalla saat tarjouksen isompana esiin.

POLTTIMON VAIHDOT

Esim. Ajovalopolttimot H7/H4 yleisimpiin autoihin 25,-/pari vaihdettuna. Myös kaasupurkausvalojen (xenon) polttimoiden vaihdot. Kysy hinta!

esim.10-25€

VIKAKOODIEN LUKU & DIAGNOSTIIKKA

Vikamuistin luku ja diagnoosi järjestelmätesterillä. Meillä on useita eri diagnostiikkatyökaluja riippuen merkin/mallin tarpeesta (mm. Bosch, Vag-com, Snap-on, AVL). Niinpä saammekin yhteyden lähes kaikkien autojen ohjainlaitteisiin ja dataväyliin. Jos kyseessä on häiriövalon kuittaus tai muu nopea toimenpide, kysy hinta erikseen. Tarvittaessa protokollatuloste mukaan.

50€

KAUSIRENGASTYÖ

Kausivaihto, sis. renkaiden allelaiton ja paineiden tarkastukset. Rengaspainevalvonnan nollaus onnistuu useimmissa autoissa samalla. Kysy myös rengastarjouksemme, kun on uusien kumien aika!

25€

KAUSIRENGASTYÖ JA SÄILYTYS

Meillä vaihdatat ja säilytät renkaasi huoletta! Sesonkiaikaan jonotus ei koidu ongelmaksi kuten suurissa rengasliikkeissä ja säilytyksemme on vakuutettu. Kysy myös rengastarjouksemme, kun on uusien kumien aika!

70€ / kausi

Päästö-, OBD- ja savumittaukset

OBD-/pakokaasumittaus bensiiniautoihin tai Diesel-savumittaus. Niin vanhat autot, kuin uusimmat vähäpäästöiset päästöluokatkin. Ilman ajanvarausta ja nopeasti!

20€

Ilmastointilaitehuolto

Onko ilmastointi tehoton? Tuleeko epämiellyttävää hajua? Tiesitkö että myös auton ilmastointilaitetta suositellaan huollettavaksi säännöllisesti? Meiltä r134a AC-huollot ja järjestelmän desinfioinnit. Kysy hinta omaan autoosi!

alk.69€

Yhteystiedot

Ruuvikatu 7, 48770 Kotka
Sijainti kartalla »

Puh: 05 - 3400 100
kotkanautoklinikka[a]fixus.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 07.30-17.00


Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

16.4.2021
AJANVARAUS POIS KÄYTÖSTÄ Lue lisää »

6.10.2020
-15% ALE Fixus 15v. Juhlakampanja Lue lisää »

Lisää ajankohtaisia uutisia »